17 kroner var alt som skulle til

Nå er mannen over 600.000 kroner rikere.

(upublisert) Opprettet
- Jeg vil karakterisere meg som en typisk småspiller, sier mannen som ønsker å være anonym, til rikstoto.no. Han stakk av med hele V65-potten søndag kveld og visste ingenting om gevinsten før det plutselig tikket inn en SMS fra Norsk Rikstoto.

LES OGSÅ: Slik øker du vinnersjansene dine

- Jeg stusset, for det stod ingen sum. Jeg satte meg derfor ned og så på tv, men etter en time ble jeg nysgjerrig på hva sms-en refererte til. Den lykkelige vinneren forteller at han bare spiller via nettet og derfor måtte logge seg inn for å sjekke gevinsten. Han var alene om potten på over 600.000 kroner. Mannen har allerede en idé om hva pengene skal brukes til. - Jeg elsker å reise, så pengene kommer godt med. Den første feiringen skjer om 14 dager. Da drar jeg til Svalbard for kanskje 100. gang. Jeg trives der oppe og er medlem av Spitsbergen Lutefisklag. Nå får vi noe å snakke om, kommenterer en blid småspiller som beviste at det er fullt mulig å vinne høye premier for små innsatser, sier mannen til rikstoto.no. Her kan du spille på ukens løp: Høydepunktet denne uken er 34 millioner til en vinner av V75-potten lørdag. Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31. august 2013.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer