135 millioner i potten

Ny kjempepott i Viking Lotto onsdag.

(upublisert) Opprettet
Tre personer delte førstepremien i Viking Lotto-trekningen sist onsdag. De tre delte 16 millioner kroner og kunne hver glede seg over 5,3 millioner kroner inn på kontoen. Ettersom lykketallet enda ikke er trukket ut, er det mulighet for store premier i onsdagens trekning. Det er dermed hele 135 millioner i den totale premiepotten. Her kan du spille:

- Mildt sagt en overraskelse

Blant vinnerne sist, var det to dansker, mens den siste var en kvinne fra Akershus. Da Norsk Tipping ringte den 58-årige kvinnen fra Akershus, ble det stille i den andre enden. - Dette var mildt sagt en overraskelse, for det er mannen min som leverer kuponger på både seg selv og meg. Hun hadde ingen anelse om at mannen hadde levert en kupong i hennes navn tidligere samme dag. - Vi har en drøm, å kjøpe oss en leilighet i utlandet, på et nydelig sted hvor vi elsker å feriere, det skal vi iallefall bruke noe av premien til, fortalte den nybakte Viking Lotto-millionæren.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.