122 millioner kroner i Viking Lotto-potten

Ingen prikket inn seks rette sist onsdag.

Lykketallet ble trukket ut sist onsdag og spenningen steg, men det hjalp så lite da ingen klarte å få de seks riktige tallene. Det betyr jackpot og utrolige 122 millioner kroner i Viking Lotto-potten onsdag. Dersom én nordmann stikker av med hele potten, vil det bli den nest største utbetalingen i Norsk Tippings historie. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto-trekning: Sist gang en nordmann vant over 100 millioner kroner, var 11.desember i fjor. Da stakk en mann i 50-årene av med nær 116 millioner kroner. - Er dette virkelig sant? Hvor mye har jeg vunnet, var den første reaksjonen til Asker-mannen. Mannen måtte forsikres om at det hele ikke var en spøk.

LES OGSÅ: - Nei, jeg tuller ikke!

Og det er ikke bare i Viking Lotto det er store utbetalinger påskeuken. I Lotto påskeaften er det Super-Lotto med pott på 55 millioner kroner. Det er historiens største Lotto-pott.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider