- Viser at mannen falt av cruiseskipet

Det pågår et omfattende søk i Mexicogolfen.

Nye detaljer om mann som ble meldt savnet fra et cruiseskip ble delt onsdag. Foto: Gerard Bottino/SOPA Images/Shutterstock/NTB
Nye detaljer om mann som ble meldt savnet fra et cruiseskip ble delt onsdag. Foto: Gerard Bottino/SOPA Images/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag ble det kjent at en 28 år gammel mann var meldt savnet fra cruiseskipet the Carnival Glory og mannskapet om bord har ikke klart å finne ham.

Det ble antatt at han kan ha falt over bord, og den amerikanske kystvakten sendte derfor ut to fly som lette etter den savnede mannen. Søksområdet ble tirsdag beskrevet som omfattende, da det ikke var kjent når han potensielt kan ha falt av skipet.

Skipet dro fra New Orleans i USA søndag, og har vært på en rundreise i Mexicogolfen.

Nå har nye detaljer blitt delt, skriver ABC News.

Der kommer det frem at mannen, som er identifisert som 28 år gamle Tyler Barnett fra delstaten Louisiana, har falt over bord.

KØBENHAVN: Uværet «Babet» herjer, også i Danmark. Fredag 20. oktober fikk danskebåten problemer i København. Her smeller skipet inn i kaia. Reporter: Edward Stenlund. Video: Nicolai Sørensen Vis mer

- Nye opptak fra overvåkningskameraer oppdaget av Carnival Glory viser at mannen falt av cruiseskipet, uttaler den amerikanske kystvakten.

Søket har blitt snevret inn til et område skipet befant seg i på tidspunktet kameraene viser at han falt over bord. Ifølge den amerikanske kystvakten finkjemmes et søkeområde som ligger omtrent fire mil sørvest fra Southwest Pass i Louisiana.

Onsdag formiddag er det fortsatt ingen spor etter savnede Tyler Barnett. Det opplyses at søket vil fortsette så lenge været tillater det.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer