Skattelistene 2022:

Vekker oppsikt: «Plutselig» har han formue

Marius Borg Høiby med dramatisk økonomisk økning i fjor, viser ligningstallene for 2022.

Marius Borg Høiby kan le hele veien til banken. Foto: Lise Åserud / NTB
Marius Borg Høiby kan le hele veien til banken. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn Marius Borg Høiby (26) har flere ganger blitt omtalt i mediene i år. Onsdag skjer det igjen - etter at ligningstallene for 2022 viser en drastisk endring i inntektene hans.

Da ligningstallene for 2021 ble publisert i desember i fjor, sto han oppført med 30 220 i inntekt og en formue på i overkant av 57 204 kroner.

Det har endret seg stort.

Ifølge årets ligningstall, som viser inntektene for 2022, står nå oppført med 238 128 i netto inntekt. Formuen vekker imidlertid oppsikt.

Den har økt med over 2 millioner kroner. Nå står Borg Høiby oppført med en formue på 2 128 210.

KNUST: I serien «Girls of Oslo» følger vi livene til influenserne Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland. I fredagens episode får vi se en hjerteknust Nora etter bruddet med Marius Borg Høiby. Video: Prime Video Vis mer

I april i fjor ble det kjent at Borg Høiby hadde startet eget motorsykkel-foretak, etter å ha jobbet som motorsykkelforhandler. Foretaket ble registrert i februar, altså ved inngangen av 2022.

Det er uvisst hvordan virksomheten har gått, og om det er der 26-åringen har hentet inntektene sine fra. Høiby eide frem til i fjor høst bolig i Tønsberg, der foretaket står registrert.

Boligen ble kjøpt for 3,65 millioner kroner av Borg Høiby og ekskjæresten Juliane Snekkestad, men ble lagt ut for salg for 5,29 millioner kroner og senere satt ned til 4,99 millioner.

Det er imidlertid ikke kjent hva boligen til slutt ble solgt for.