TV-stjerne i sorg: - Hjertet mitt er knust

Mistet søsteren sin.

Alana «Honey Boo Boo» Thompson og June Shannon er i sorg. Foto: Broadimage/REX/NTB
Alana «Honey Boo Boo» Thompson og June Shannon er i sorg. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Alana Thompson (18), best kjent som «Honey Boo Boo» fra det amerikanske realityprogrammet «Here comes Honey Boo Boo», har mistet søsteren sin Anna «Chickadee» Cardwell.

Hun ble i likhet med søsteren Alana kjent gjennom programmet, som i Norge har blitt sendt på TV-kanalen TLC.

- Tok sitt siste pust

«I går kveld var vi alle samlet rundt Anna med kjærlighet, mens vi lot henne vite at det var greit å gi slipp. Dessverre, rundt klokken elleve, tok Anna sitt siste pust. Anna var i så mye smerte i går, men nå vet vi som familie at hun har fred», skriver Alana på Instagram mandag, til et bilde av familien.

Anna Cardwell ble bare 29 år gammel, etter at det tidligere i år ble oppdaget kreft i lungene, leveren og nyrene hennes. Hun etterlater seg to barn, ifølge People.

«Jeg vet ikke hva jeg skal si, da hjertet mitt et helt knust. Å vitne min 29 år gamle søster kjempe mot denne forferdelige sykdommen i løpet av det siste året har ikke vært lett. Anna var en kriger og fortsetter å være det», skriver Alana Thompson videre.

Hun fortsetter med at hun skulle ønske søsteren fikk se henne avslutte skolegangen, men at hun vet at hun følger med fra himmelen.

«Vi skal sørge for at arven din lever videre. Og jeg lover å alltid feire bursdagen vår som om du aldri dro. Himmelen ser litt annerledes ut i dag. Vi vil alltid elske deg, Anna».

Fødte datteren på TV

Alana Thompson og familien vekket stor interesse verden over gjennom det nevnte programmet, som viste livet deres og Alanas mange deltakelser i skjønnhetskonkurranser for barn.

I tillegg til å bli kjent med lille Alana, ble man også kjent med «Mama June», som hennes mor June Shannon kalles. Søstrene Lauryn «Pumpkin» Shannon, Jessica «Chubbs» Shannon og nå avdøde Anna var også hyppig å se på skjermen.

Sistnevntes fødsel av datteren Kaitlyn var blant det som ble dokumentert i TV-programmet.