TMZ: Måtte amputere etter infeksjon

Britney Spears far, Jamie Spears, har amputert et bein.

Jamie Spears har vært en mye omtalt mann opp gjennom årene, særlig for sitt formynderskap over sin datter Britney Spears. Foto: AP Photo/NTB
Jamie Spears har vært en mye omtalt mann opp gjennom årene, særlig for sitt formynderskap over sin datter Britney Spears. Foto: AP Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Jamie Spears, best kjent som far og tidligere verge for popstjernen Britney Spears, måtte forrige måned amputere et bein som følge av en infeksjon.

Det skriver kjendisnettstedet TMZ.

Ifølge opplysninger gitt til nettstedet skal Spears ha vært innlagt på sykehus i flere uker, der han skal ha gjennomgått fem mislykkede operasjoner.

Til slutt skal legene ha besluttet å amputere, opplyses det videre.

Omstridt forhold

Forholdet mellom Jamie og Britney Spears har vært anspent i en årrekke. I 13 år var han verge for datteren, som gjennom formynderordningen ikke hadde kontroll over egen personlige økonomi eller forretningsmessige forhold.

Han trakk seg fra formynderskapet i 2021, etter flere helseplager og en massiv mediestorm. Popstjernen fikk da tildelt en ny verge, men 21. november samme år ble hun fri fra formynderskapet.

REDD: Igjen er fansen til Britney Spears bekymret for stjerna etter video på Instagram. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Britney Spears har flere ganger snakket åpent om hvor hun står med faren sin.

Tidligere i høst ga hun ut boken «The Woman In Me», der hun skriver at hun under formynderskapet mistet kontrollen over sin egen kropp, og antyder videre at faren flere ganger kom med sårende kommentarer om vekten hennes, ifølge People.

Raset mot faren

Under rettssaken som til slutt endte formynderskapet, snakket hun for første gang ut om hvordan hun hadde hatt det. Den gang anklaget hun faren for mye av det vonde hun hadde gått gjennom.

- Jeg har løyet og sagt til hele verden at jeg har det bra og at jeg er glad. Jeg er ikke glad, jeg får ikke sove, jeg er deprimert og jeg gråter hver dag, uttalte hun i retten.

Hun påsto at hun ble satt på litium, som blant annet brukes mot mani og bipolar lidelse, «ut av ingensteds» og at familien hennes ikke gjorde noe.

- Ikke bare gjorde ikke familien min en jævla ting, faren min var helt med det. (...) Alt som skjedde med meg måtte godkjennes av faren min. Og faren min oppførte seg som om han ikke visste at jeg ble fortalt at jeg måtte testes over juleferien før de sendte meg vekk, da barna mine dro hjem til Louisiana. Det var han som godkjente det hele, sa hun den gang.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

- Elsker datteren min

Selv har Jamie Spears hevdet at han hadde datterens beste i tankene hele tiden. Overfor Daily Mail har han tidligere antydet at han reddet datterens liv.

- Ikke alle vil være enig med meg. Det har vært litt av en tid. Men jeg elsker datteren min av hele mitt hjerte og sjel. Hvor ville Britney vært nå uten formynderskapet? Jeg vet ikke om hun ville vært i livet. For å beskytte henne, og hennes to sønner, var formynderskapet et fint verktøy, har han sagt.