Søker etter savnet mann fra cruiseskip

Ble meldt savnet fra skipet mandag formiddag.

Den amerikanske kystvakten bidrar i søket etter en 28 år gammel mann. Foto: Gerard Bottino/SOPA Images/Shutterstock/NTB
Den amerikanske kystvakten bidrar i søket etter en 28 år gammel mann. Foto: Gerard Bottino/SOPA Images/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag formiddag ble en 28 år gammel mann meldt savnet fra cruiseskipet the Carnival Glory. Tirsdag pågår det fortsatt leting etter ham, med bistand fra amerikansk kystvakt, skriver CBS.

Det var et familiemedlem som meldte mannen savnet.

Søk har foregått om bord på skipet, og film fra overvåkningskameraer skal ha blitt sett gjennom. Kystvakten skal mandag kveld ha sendt ut to fly for å søke i Mexicogolfen, men måtte stanse søket midlertidig grunnet farlige værforhold natt til tirsdag.

- Vi søker for øyeblikket på et stort område, da vi er usikker på når han eventuelt kan ha falt over bord, uttalte en talsmann for kystvakten.

En seilbåt får motortrøbbel i Drøbaksundet mens cruiseskipet MSC Poesia er på kurs rett mot seilbåten. Reporter: Christian Fjermeros/Dagbladet. Video: Hans Olav Torgersen/tipser Vis mer

Alle fartøyer i området skal ha blitt varslet om at en mann er savnet. Marinen trapper opp søket når været tilsier at det blir trygt, opplyses det ifølge CBS.

Cruiseskipet kjørte ut fra New Orleans søndag, og var på vei mot Montego Bay i Jamaica, der skipet er ventet å ankomme onsdag.

The Carnival Glory kan huse opp til 2980 passasjerer og 1150 ansatte, ifølge hjemmesiden.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer