Skuespiller beklager: - Jeg skjemmes

«Mest ignorante tingen jeg har gjort», skriver hun.

Emily Hampshires Halloween-kostyme falt mildt sagt ikke i smak. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
Emily Hampshires Halloween-kostyme falt mildt sagt ikke i smak. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Halloween er over for i år, men reaksjonene sprer seg fortsatt. Det gjelder særlig mot «Schitt's Creek»-skuespiller Emily Hampshire (42), som på Halloween bestemte seg for å kle seg ut som Johnny Depp (60) og ekskona Amber Heard (37).

Det skriver BBC.

Voldsanklager og rettssak

Det tidligere paret har de siste årene stått i en bitter strid mot hverandre, etter at Heard offentlig anklaget Depp for partnervold.

«Pirates of the Caribbean»-stjernen saksøkte deretter ekskona for ærekrenkelse.

Amber Heard og eksmannen Johnny Depp giftet seg i 2017 og skilte seg bare to år senere. Foto: Justin Tallis/AFP/NTB
Amber Heard og eksmannen Johnny Depp giftet seg i 2017 og skilte seg bare to år senere. Foto: Justin Tallis/AFP/NTB Vis mer

Det hele endte i en mye omtalt rettssak, som i ettertid har blitt serie på strømmetjenesten Netflix. Saken gikk i favør Depp, mens Heard anket. Tidligere i år ble det imidlertid kjent at de hadde inngått et forlik.

Til tross for at ingen voldsdom ble ligger på bordet, sitter folk igjen med et inntrykk av at forholdet var svært turbulent. Da Hampshire gjorde kostyme ut av eksparet, reagerte derfor svært mange med å mene at hun ikke ser alvorlighetsgraden av vold i nære relasjoner.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

«Du kan seriøst kle deg ut som alt i verden på Halloween, og du valgte dette? Det er sinnssykt skuffende», har en skrevet på X (tidligere Twitter, journ.anm.), og delt et skjermbilde av et Instagram-bilde Hampshire nå har slettet.

Beklager

Hampshire har derfor sett seg nødt til å beklage hendelsen på Instagram.

«Jeg vil adressere det som er noe av det mest tankeløse, usensetive og ignorante jeg har gjort noensinne», skriver hun.

Skuespilleren skriver videre at hun først tenkte kostymeideen var morsom.

«Jeg er dypt lei meg og skjemmes for å ha delt noe sånt med universet. Vold i nære relasjoner er aldri, aldri morsomt. Dette er ekte problemer med ekte folk og jeg angrer VIRKELIG. Jeg lover å være bedre i fremtiden. Jeg beklager».

Verken Amber Heard eller Johnny Depp har kommentert saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer