Setter program på pause etter ulykke

Det melder BBC.

Andrew Flintoff, Paddy McGuinness og Chris Harris i «Top Gear». Foto: David Parry/PA Photos/NTB
Andrew Flintoff, Paddy McGuinness og Chris Harris i «Top Gear». Foto: David Parry/PA Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det populære programmet «Top Gear» pauses som følge av at programleder Andrew Flintoff i desember i fjor ble alvorlig skadet i en ulykke under innspilling, skriver BBC.

Ifølge kanalen kommer ikke programmet tilbake «i overskuelig fremtid».

Kanalen skriver videre at de «forblir forpliktet til Freddie, Chris og Paddy, som har vært i hjertet av showets renessanse siden 2019, og vi er begeistret for nye prosjekter som utvikles med hver av dem. Vi vil ha mer å si i løpet av den nærmeste tiden».

KRASJER: Tirsdag 27. juni stjal en mann en blå Range Rover i Guildford, England. Dette første til en intens biljakt. Video: Surrey Police Vis mer

Flintoffs advokater uttalte til The Sun så sent som forrige måned at han fortsatt lider av «livsforandrende betydelige skader», og fortsatt jobber med å komme seg tilbake til seg selv.

«Top Gear», som på mange måter kan kalles kanalens flaggskip, har en lang historie på kanalen. Siden dets start i 2002 har det blitt laget hele 33 sesonger av programmet.

Frem til 2015 var det trioen Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond som testkjørte en rekke biler og holdt oppmerksomheten til bilinteresserte verden over.

Richard Hammond, Jeremy Clarkson og James May. Foto: Ian West/PA Photos/NTB
Richard Hammond, Jeremy Clarkson og James May. Foto: Ian West/PA Photos/NTB Vis mer

Etter en konflikt med Clarkson i 2015, besluttet imidlertid BBC å ikke fornye kontrakten til programlederen. Av solidaritet til sin gode venn bestemte da May og Hammond seg for å si opp stillingene sine.

I etterkant har trioen fortsatt i programmet «The Grand Tour», mens Andrew Flintoff, Paddy McGuinness og Chris Harris tok over «Top Gear» fra og med 2019.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer