Mann drept av robot: Knuste ansiktet og brystet

Roboten klarte ikke skille mannen fra en boks med grønnsaker.

En mann skal ha dødd etter en arbeidsulykke i Sør-Korea forrige uke. Foto: Vincent Yu/AP Photo/NTB
En mann skal ha dødd etter en arbeidsulykke i Sør-Korea forrige uke. Foto: Vincent Yu/AP Photo/NTB Vis mer
Publisert

En alvorlig arbeidsulykke har skjedd på en krydderfabrikk i Sør-Korea, etter at en mann i 40-årene skulle inspisere en robot.

Det skriver BBC.

Ulykken skjedde i Sør-Gyeongsang-provinsen, da den nevnte mannen sjekket robotens sensorer i forkant av en testkjøring. Roboten var i utgangspunktet programmert til å løfte bokser med paprika og flytte dem over på paller.

Den skal ha forvekslet mannen med en boks grønnsaker, tatt tak i ham og deretter slengt kroppen hans mot samlebåndet. Mannens ansikt og bryst skal ha blitt «knust», ifølge kanalen.

En gepard likte dårlig å få denne roboten på besøk. Non Stop TV med Sondre Rahm og Christian Wehus. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de mest spektakulære klippene du ikke vil gå glipp av. Vis mer

Han døde senere på sykehuset.

I en uttalelse etter hendelsen har en tjenestemann fra Donggoseong Export Agricultural Complex, som eier anlegget, bedt om at det skal etableres et «nøyaktig og trygt» system.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer