USA:

Gutt (9) skulle hente ballen sin under skolebussen - døde

Et lokalsamfunn er i sorg etter den tragiske hendelsen.

Ulykken skjedde tidligere denne uken. Foto: Tonic Ray Sonic/Shutterstock/NTB
Ulykken skjedde tidligere denne uken. Foto: Tonic Ray Sonic/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Det som kan beskrives som en forelders verste mareritt skjedde tidligere denne uken, da den ni år gamle gutten Elyas Amyr Marshall-Rodriguez fra Orange County i California i USA mistet livet i en tragisk ulykke.

Niåringen skal ha vært på vei ut av skolebussen, da han mistet ballen sin som deretter havnet under bussen. Marshall-Rodriguez skal ha kravlet under for å hente den, men i samme øyeblikk kjørte bussen, har et vitne fortalt overfor ABC News.

Ulykken er fortsatt under etterforskning.

- Han var livets glede. Han elsket fotball, basketball og all sport, har et familiemedlem sagt til kanalen.

Gutten skal ha blitt diagnostisert med leukemi som toåring. Ifølge familien var sykdommen i ferd med å forsvinne, da han likevel på tragisk vis ble revet vekk fra familien sin.

Et helt lokalsamfunn er i sorg etter ulykken.

Erin Willis, rektoren ved niåringens skole, har delt en uttalelse på sosiale medier. Der forsikrer hun om at medelevene blir ivaretatt.

«Jeg snakker på vegne av hele samfunnet vårt når jeg uttrykker denne forferdelige sorgen vi alle kjenner på. Tankene og bønnene våre går til familien, når de går gjennom denne ekstremt vanskelige tiden», skriver hun ifølge kanalen.

Hun skriver videre at skolen har et kriseteam på plass, så lenge det trengs, og ber om at også skolens ansatte og elever får varme tanker.

Mer om