Nordsjøen:

Funn av død person etter skipskollisjon

To lasteskip kolliderte i Nordsjøen tirsdag morgen.

Britiske «Verity» sank etter en kollisjon med et annet lasteskip. Nå har letemannskap gjort funn av død person. Arkivbilde: Stephan Goerlich/ImageBroker/NTB
Britiske «Verity» sank etter en kollisjon med et annet lasteskip. Nå har letemannskap gjort funn av død person. Arkivbilde: Stephan Goerlich/ImageBroker/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En død person er hentet opp og to andre er blitt reddet, etter en omfattende redningsaksjon i Nordsjøen tirsdag formiddag.

Det skriver Sky News.

Det skal være disse to lasteskipene som var involvert i ulykken. Foto: STRINGER / NEWS5 / AFP / NTB
Det skal være disse to lasteskipene som var involvert i ulykken. Foto: STRINGER / NEWS5 / AFP / NTB Vis mer

Rundt klokken fem kom meldinger inn om at to lasteskip hadde kollidert ikke langt unna Helgoland i Nordsjøen. Ett av den, britiske «Verity» sank som følge av hendelsen, meldte tyske Bild.

Syv personer skal ha vært om bord på skipet da det sank. Det letes fortsatt etter ytterligere fire mennesker, ifølge Sky News.

NÆRE PÅ: Et kinesisk krigsskip kolliderer nesten med et amerikansk krigsskip i Taiwanstredet. Reporter: Emma Dalen. Video: AP. Vis mer

Det var de to lasteskipene «Polesie» og «Verity» som kolliderte. Førstnevnte er Bahamas-registrert, og skal ha hatt 22 mennesker om bord.

Et cruiseskip som befant seg i nærheten av kollisjonen stoppet reisen for å bistå ved behov. Det skal være leger om bord, som kunne behandle folk ved behov.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer