Full mann hang fast under lastebil i 25 mil

Ville ha gratis skyss fra byen.

En australsk mann ville ikke betale taxi hjem fra byen, og tok er unormalt grep. Foto: Richard Sowersby/REX/NTB
En australsk mann ville ikke betale taxi hjem fra byen, og tok er unormalt grep. Foto: Richard Sowersby/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 43 år gammel australsk mann tok nylig fatt på en alternativ reise hjem fra byen, da han bestemte seg for å spare penger. I stedet for å ta taxi, klamret han seg fast under en lastebil - og planla å hoppe av rundt 30 minutter senere.

Det som skulle vært en tur på rundt fem mil, endte opp med å bli 40 mil, melder det australske nyhetsbyrået AAP, ifølge Nieuwsblad.

Havnet i ny delstat

Mannen skal ha vært beruset da han tok den noe snodige avgjørelsen. Planen skal ha vært å slippe taket under lastebilen når den stoppet på et rødt lys, men slik ble det ikke.

Lastebilen skal nemlig å fått grønt lys hele veien, og stoppet ikke før den ankom Gold Coast i delstaten Queensland.

Mannen endte med andre opp i en helt annen delstat enn han først kom fra, som var New South Wales.

Fikk bot

Stuntet var som nevnt for å spare taxipenger, men skal vi tro AAP ble det ikke en billig affære for den 43 år gamle mannen. Politiet skal ha forskrevet en bot på 288 australske dollar.

Det tilsvarer rundt 2000 norske kroner.

Non Stop - En lastebil med en stor hjullaster har satt seg fast på en togovergang og kommer seg ikke vekk, da et godstog kommer i full fart mot dem Vis mer

Etter at lastebilsjåføren oppdaget mannen komme fra under lastebilen, ble han fraktet til politistasjonen. Han fikk deretter ta toget hjemover til Coffs Harbor.