Forventer flere millionærer de neste to ukene

Flere milliongevinster ligger fortsatt og lurer.

Hvis du har tomflasker hjemme, bør du pante dem nå. Foto: Pantelotteriet
Hvis du har tomflasker hjemme, bør du pante dem nå. Foto: Pantelotteriet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne en mann i 50-årene prise seg lykkelig etter å ha trykket på Røde Kors-knappen på panteautomaten. Ut kom nemlig en gevinst på én million kroner.

– Jeg ble helt skjelven og mistet nesten stemmen. Jeg pleier alltid å trykke på Røde Kors-knappen, sier mannen, som pantet for rundt 20 kroner på Rema 1000 på Klepp i Rogaland.

Nå foventes flere gevinster på kort tid. Det skriver Norsk Pantelotteri i en pressemelding.

Forventes tre til

Gevinsten forrige uke kom kort tid etter at Pantelotteriet kunne avsløre at milliongevinstene hadde samlet seg opp - og at man nå nærmer seg slutten på den nåværende panteperioden.

Da kunne de fortelle at det lå fire milliongevinster igjen, som de trodde kunne bli delt ut innen kort tid. Nå som Rogalandsmannen har stukket av med én av de fire gevinstene, skal det være tre igjen.

På Pantelotteriets hjemmeside står det derimot at det er én dag siden sist noen ble pantemillionær. Det kan altså se ut til at enda en har stukket av med millionen - uten å være kjent riktig ennå.

Men det er fortsatt håp, for potten er ikke tom.

– Det kan sammenlignes med et kakelotteri, hvor det begynner å bli tomt i loddbøtta. Samtidig er det mange kaker igjen på bordet, men i denne forbindelse er det altså snakk om milliongevinster, ikke kaker, sier daglig leder Gaute Langdal i Pantelotteriet.

Han forteller at Pantelotteriet forventer tre nye pantemillionærer i løpet av de to kommende ukene.

Mange nuller

Gevinsten på Klepp forrige uke var ekstra stor, da vedkommende bare pantet for 20 kroner. Det er med andre ord ikke alltid man trenger å pante så alt for mye før det lønner seg.

Tidligere i år pantet Inger Johanne Eidsvåg (79) for 32 kroner, da hun plutselig ble én million kroner rikere. Overfor Dagbladet har hun fortalt at hun «syntes det var veldig mange nuller» på lappen som kom ut fra maskinen.

- Jeg hadde med meg mannen min, og han var med og telle nuller han også. Da ble det plutselig én million, har hun fortalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer