Wales:

Fire gutter savnet: - Vi er desperate

Politiet har funnet en bil guttene skal ha reist i.

Fire gutter har siden søndag vært savnet fra Gwynedd i Wales. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP Photo/NTB
Fire gutter har siden søndag vært savnet fra Gwynedd i Wales. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I nordlige Wales i Storbritannia søker politiet etter fire unge gutter. De skal sist ha blitt sett i Gwynedd kommune rundt tettstedene Harlech og Porthmadog, ifølge Sky News.

Tirsdag ettermiddag melder politiet at bilen de skal ha reist i er funnet. Det skal være snakk om en sølvfarget Ford Fiesta, skriver nettstedet.

«Patruljer som søker etter fire savnede tenåringer i Porthmadog-området har funnet bilen de reiste i. Politi og kollegaer fra andre nødetater er for øyeblikket på stedet og familiene til de involverte blir oppdatert», melder politiet i nordlige Wales.

Det er små lokalsamfunn guttene kommer fra, med til sammen 5000 innbyggere. Dermed er mange berørt over at guttene nå er savnet.

Tirsdag frigjorde politiet de fire guttenes navn: Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson og Hugo Morris.

Politiet har også delt et bilde av de fire savnede.

Jevon, Harvey, Wilf og Hugo er savnet. Foto: Politiet i Nord-Wales.
Jevon, Harvey, Wilf og Hugo er savnet. Foto: Politiet i Nord-Wales. Vis mer

De skal sist ha blitt sett søndag morgen, og ble meldt savnet da de ikke kom hjem fra en planlagt campingtur, skriver Wales Online.

Flere av foreldrene skal ha delt politiets etterlystmelding på Facebook. Ifølge avisen skal en av foreldrene ha skrevet:

«Vær så snill og fortsett å del ... Hvis noen vet noe eller kan tenke på noe som kan hjelpe oss å finne guttene, vær så snill og ta kontakt med politiet. Vi er desperate etter noe nytt».

Harvey Owens mamma har fortalt til Sky News at hun er «forferdet» og at alt hun ønsker at at alle skal komme og lete etter guttene.

Ifølge lokale innbyggere har det pågått søk ved hjelp av helikopter i området. Det skal også ha blitt søkt med fly fra den britiske kystvakten. Politiet har bedt folk om å ta kontakt hvis de vet noe, eller ser de fire guttene.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer