«Farmen»-profil slått ned av AP-politiker

- Rullegardinen gikk ned.

SLAG: Daniel Viem Årdal varsler anmeldelse etter at han ble slått ned av lokalpolitiker Fredrik Grevskott. Video: Steinkjer24 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk hardt for seg under en 6. divisjonskamp mellom Leksdal og Egge som fant sted i helgen.

Spiller Fredrik Grevskott blir felt av to spillere fra motstanderlaget, deriblant Daniel Viem Årdal, før han reiser seg opp og meier ned sistnevnte i bakken.

Angret øyeblikkelig

Grevskott, som for øvrig er lokalpolitiker og kommunestyrerepresentant for Arbeiderpartiet i Verdal, forteller til Adresseavisen at det hele var en spontan reaksjon, etter det han selv mener var en stygg takling på fotballbanen.

Det var Adresseavisen som først omtalte saken.

Overfor Trønder-Avisa presiserer han at han angret i det sekundet det skjedde.

– Rullegardinen gikk ned. Jeg har forsøkt å rette opp i etterkant med at jeg beklaget med en gang til hele Egge-benken og personlig til Daniel. Jeg var veldig bevisst på å beklage meg og jeg står ikke for handlingen. Jeg har spilt fotball siden jeg var fem år og aldri havnet i en slik situasjon. Jeg har aldri blitt taklet så stygt og rullegardinen gikk rett og slett ned. Det skal ikke skje, men dessverre skjedde det, sier Grevskott til avisen.

NFF reagerer

Men det var ikke hvem som helst som fikk svi for at Grevskott havnet i bakken - Viem Årdal er best kjent fra «Farmen», der han var deltaker i 2020.

Han forstår at det kan komme en reaksjon, men sier at slag ikke hører hjemme på en fotballbane.

– Det er uheldig at det skjer og det skal ikke skje. Slike slag har ingenting å gjøre på en fotballbane, men samtidig forstår jeg godt at han blir forbannet på taklingen jeg gjorde. Jeg har forståelse for at rullegardinen går ned, men reaksjonen har fortsatt ikke noe på en fotballbane å gjøre, sier Viem Årdal til Trønder-Avisa.

Norges fotballforbund ser på det hele som en svært alvorlig hendelse. Det er ikke politianmeldt.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer