Frankrike:

Fant ring til 8,8 millioner i støvsuger

Luksushotellet ble anklaget for tyveri.

Ansatte ved luksushotellet Ritz i Paris igangsatte nylig et omfattende søk etter en svindyr ring. Foto: Miguel Medina/AFP Photo/NTB
Ansatte ved luksushotellet Ritz i Paris igangsatte nylig et omfattende søk etter en svindyr ring. Foto: Miguel Medina/AFP Photo/NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

En ring til en verdi av 8,8 millioner kroner ble nylig funnet i en støvsugerpose på luksushotellet Ritz i Paris, skriver Le Parisien.

Ringen ble funnet av sikkerhetsfolk på hotellet, etter at det to dager tidligere ble slått ransalarm der. En kvinne fra Malaysia hadde mistet ringen sin fra et rom på hotellet og anmeldte det til politiet.

Får tre netter gratis

Hotellet satte i gang et omfattende søk etter ringen, som det hevdes lå på et nattbord inne på kvinnens rom, da hun var ute på shopping fredag.

Etter et større søk, fant de altså ringen i en støvsuger.

En talsperson har sagt at deres klient er fornøyd med å ha fått tilbake den svindyre ringen.

KLAR TIL FEIRING: Bryllupsgjestene er på vei til bryllupsfest. Video: Erlend Haugen Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

- Tusen takk for den grundige jobben som ble utført av sikkerhersfolk. Ringen ble funnet denne morgenen. Klienten vår er glad for nyheten. Vi ønsker å takke Ritz Paris sine ansatte, som ble mobilisert i dette søket og som hver dag jobber med integritet og profesjonalisme, ble det sagt i en uttalelse søndag.

Ritz Paris slår fast at det aldri var snakk om et ran, slik flere - inkludert kvinnen selv - først trodde. Det har blitt foreslått tre netter med gratis opphold i kompensasjon for det hele.

Populært hotell

Hotellet er et av Paris mest ettertraktede, med fem stjerner og svært god kritikk på ulike bookingsider.

Men det er ikke hvem som helst som sjekker inn på hotellrommene deres. Det er gjerne gjester med formue og status som er representert på hotellets gjestelister - som kvinnen fra Malaysia, som skal være en bedriftseier.

Ritz Paris var blant annet hotellet prinsesse Diana bodde på før hun døde i en trafikkulykke i Paris i 1997.