Familiehunden spiste over 40 000 kroner

- Jeg var i sjokk, forteller eieren.

En bunke med 50- og 100-dollarsedler ble spist opp av familiehunden Cecil. Foto: Carrie Law/Clayton Law/Reuters/NTB
En bunke med 50- og 100-dollarsedler ble spist opp av familiehunden Cecil. Foto: Carrie Law/Clayton Law/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Noen hunder spiser hjemmelekser, mens den syv år gamle goldendoodlen Cecil spiser familiens formue - i hvert fall deler av den.

Eieren forteller til CBS at han reagerte med vantro og sjokk over synet som møtte han, da han gikk inn på kjøkkenet der hunden sto sammen med oppspiste pengesedler verdt 4000 dollar.

Det tilsvarer over 41 000 kroner.

- Å herregud

Clayton Law og kona Carrie hadde lagt pengesedlene i en konvolutt på kjøkkenbenken tidlig i desember, fordi ekteparet skulle betale et prosjekt i hjemmet sitt med kontanter. Paret er bosatt i Pittsburgh i USA.

En halvtime etter at konvolutten ble lagt på benken, returnerte Clayton til kjøkkenet.

Pengesedlene som ikke havnet i hundens mage, var revet i stykker. Foto: Carrie Law/Clayton Law/Reuters/NTB
Pengesedlene som ikke havnet i hundens mage, var revet i stykker. Foto: Carrie Law/Clayton Law/Reuters/NTB Vis mer

- Jeg gikk inn i rommet igjen og da var alle pengene på gulvet. Han bare sto der, og jeg bare «Å herregud». Han spiste en del av pengene og jeg var i sjokk. Jeg ropte på Carrie og sa «han spiste pengene, han spiste 4000 dollar», forteller han.

Denne hundeeieren fikk seg en sikkelig overraskelse da hun kom hjem til to tomme flasker og en hund med en merkelig oppførsel. Video: Tiktok / @mcgat. Reporter: Helena Ringheim / Dagbladet TV Vis mer

Eierne forteller at Cecil vanligvis er en rolig og snill hund, som ikke har av vane å spise på ting.

- Derfor ble vi ekstra sjokkerte når han bestemte seg for å gjøre dette, forteller Clayton.

Familiehunden Cecil. Foto: Carrie Law/Clayton Law/Reuters/NTB
Familiehunden Cecil. Foto: Carrie Law/Clayton Law/Reuters/NTB Vis mer

Måtte til veterinær

Etter hendelsen ble hunden brakt inn til veterinær for en sjekk. Den skal ha spist opp sedler til rundt 2000 dollar, men skal til tross for det ha hatt det bra. De resterende 2000 dollarene var tygget i stykker, men ikke svelget.

Til tross for at eierne mistet en stor sum penger, er de glade for at hunden har det bra. Den skal ha hatt et slag tidligere i fjor, noe som gjorde dem ekstra nervøse for hundens tilstand.

- På et tidspunkt satt han på sofaen, mens vi lo og tenkte på at det potensielt er 2000 dollar inni hunden, sier Carrie til CBS.

Mer om