Deler ut millionbonus til ansatte

Har dratt inn rekordsum.

Det populære varehuset omsetter som aldri før. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/NTB
Det populære varehuset omsetter som aldri før. Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Gekås Ullared er nok for mange nordmenn best kjent gjennom TV-programmet «Ullared», som har vært et draplaster for det svenske varehuset siden 2009.

Etter å ha vært en av Sveriges mest populære handlesteder i flere år, leverer Ullared fortsatt gode resultater. I 2023 satte de omsetningsrekord, da de dro inn drøye seks milliarder kroner, skriver P4 Halland.

En andel av milliardene drypper også ned på varehusets ansatte. 18 millioner svenske kroner skal nemlig fordeles i form av bonus, forteller Patris Levin til radiokanalen, ifølge Expressen.

Levin skal videre ha sagt at når det går så bra, så er det de ansattes fortjeneste.

Rekordåret kom samtidig som at kjøpesenteret i november kunne fortelle om rekordomsetning på én dag. Lørdag 11. november la 22 400 kunder igjen til sammen 49 millioner kroner på en eneste dag, ifølge hjemmesiden.

Elektronikkjeden Netonnet mottok flere reklamasjoner fra kunder som ikke hadde fått mobiler de hadde bestilt på nett. En 25 år gammel mann, som var ansatt på postlageret i Borås i Sverige, hadde stjålet for 600.000 kroner. Reporter: Anabelle Bruun/Dagbladet TV Vis mer

- Det kjenner utrolig godt å slå rekord, konstanterte Levin den gang.

Lavprisvarehuset har som nevnt vært et svært populært shoppingmål for svenskene, men også nordmenn har reist timesvis for å besøke den blå bygningen.

Varehuset ble grunnlagt i 1963.