Bryter tausheten om Matthew Perry

Jennifer Aniston hedrer sin avdøde kompis.

Avdøde Matthew Perry med Jennifer Aniston. Foto: Bei/REX/NTB
Avdøde Matthew Perry med Jennifer Aniston. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ettermiddag brøt skuespiller Jennifer Aniston stillheten etter at hennes tidligere kollega og gode venn Matthew Perry (54) gikk bort i slutten av oktober.

Det gjør hun på Instagram.

- Vi elsket ham dypt

«Denne har sittet dypt... Å måtte si farvel til vår Matty har vært en vanvittig bølge av følelser som jeg aldri har opplevd før. Vi opplever alle tap på et tidspunkt i livet. Tap av liv eller tap av kjærlighet», skriver hun.

«Å kunne virkelig sitte i denne sorgen lar deg føle øyeblikkene av glede og takknemlighet for å ha elsket noen så dypt. Og vi elsket ham dypt. Han var en slik del av vårt DNA. Vi var alltid 6 av oss. Dette var en utvalgt familie som for alltid endret kursen for hvem vi var og hvordan veien vår skulle bli», fortsetter hun.

Aniston skriver at Perry elsket å få folk til å le, og sa selv at hvis han ikke hørte latter, så trodde han at han skulle dø.

«Livet hans var bokstavelig talt avhengig av det. Og han lyktes med å gjøre akkurat det. Han fikk oss alle til å le. Og le hardt. De siste par ukene har jeg sømfaret tekstene våre til hverandre. Ler og gråter så ler igjen. Jeg vil beholde dem for alltid og alltid. Matty, jeg elsker deg så mye og jeg vet at du nå er helt i fred og fri for enhver smerte. Jeg snakker med deg hver dag... noen ganger kan jeg nesten høre deg si "kunne du være noe galere?"»

REUNION: Bildene fra Friends The Reunion. Vis mer

- Du hadde et hjerte

Også hans gode venn og «Friends»-kollega David Schwimmer uttaler seg om dødsfallet onsdag ettermiddag. Til et bilde fra tiden i situasjonskomedien skriver han følgende på Instagram:

«Takk for ti utrolige år med latter og kreativitet. Jeg vil aldri glemme din upåklagelige komiske timing og levering. Du kan ta en rett linje med dialog og bøye den til din vilje, noe som resulterer i noe så helt originalt og uventet morsomt at det fortsatt forbauser», skriver han, og fortsetter:

«Og du hadde et hjerte. Som du var raus med, og delte med oss, slik at vi kunne skape en familie av seks fremmede. Dette bildet er fra et av mine favorittøyeblikk med deg. Nå får det meg til å smile og sørge på samme tid. Jeg ser for meg at du der oppe, et sted, i den samme hvite drakten, med hendene i lommen, ser deg rundt... "Kan det være flere skyer?"», avslutter han.

Matthew Perry, Jennifer Aniston og David Schwimmer. Foto: Dave Lewis/REX/NTB
Matthew Perry, Jennifer Aniston og David Schwimmer. Foto: Dave Lewis/REX/NTB Vis mer

Matthew Perry, best kjent for å ha spilt rollen Chandler Bing i «Friends», døde brått 28. oktober. Han ble funnet død i boblebassenget utenfor sin egen bolig, 54 år gammel.

Dødsårsaken er ikke kjent, men det er ikke mistanke om noe kriminelt. Det er også blitt avkreftet at det er funnet tunge rusmidler i hjemmet hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer