USA:

Barnevakt dømt til over 700 år i fengsel

- Dette monsteret utkledd med smil og latter deltok i den mest forferdelige manipulasjonen.

Mannen forgrep seg på barn helt ned i toårsalderen. Foto: Mark DicOrio/Observer-Dispatch via AP/NTB
Mannen forgrep seg på barn helt ned i toårsalderen. Foto: Mark DicOrio/Observer-Dispatch via AP/NTB Vis mer
Publisert

En 34 år gammel mann er i California, USA dømt til mer enn 705 år i fengsel, som følge av hele 34 lovbrudd. Lovbruddene dreier seg om seksuelle overgrep mot mindreårige under 14 år og besittelse av barnepornografi.

Det skriver NBC News.

Barn ned mot 2 år

Mannen, ved navn Matthew Antonio Zakrzewski, ble arrestert i mai 2019. Et foreldrepar anmeldte ham da for å ha tatt på deres 8 år gamle sønn på en upassende måte.

Det viste seg å bare være starten.

Åtteåringen var nemlig én av 16 unge gutter som mannen hadde vært barnevakt for og forgrepet seg på.

Blant de mange overgrepene skal ett ha vært mot barn helt ned i toårsalderen. Han skal ifølge nettstedet ha filmet flere av overgrepene, som fant sted mellom januar i 2014 og mai i 2019.

Manipulerte barna

Under rettssaken skal den dømte barnevakten ha sagt at han var «stolt av å få barna deres til å smile og alle de fine øyeblikkene vi delte var 100 prosent genuine».

Han skal ikke ha beklaget forbrytelsene.

Distriktsadvokaten i Orange County har i en uttalelse kalt Zakezewski en «mester til å manipulere», da han skal ha fått ofrene til å holde overgrepene hemmelig for sine foreldre.

«Den seksuelle utnyttelsen av barn er ment til å ødelegge de minste sjelene, og dette monsteret utkledd med smil og latter deltok i den mest forferdelige og kalkulerende manipulasjonen for å forsikre seg at han kunne fortsette å ha uhindret tilgang til det disse foreldrene setter mest pris på - barna deres», har advokaten uttalt.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer