Tidenes yngste backpacker? Denne jenta har reist jorden rundt hele livet

Noen småbarnsforeldre er ikke som andre foreldre.Den første tiden etter man har fått et barn kan utarte seg på mange måter. De fleste familier finner sin egen rytme og måte å løse hverdagen på.

For Karen Ewards og Shaun Bayes var løsningen å ta sin 10 måneder gamle datter Esmé med på en reise jorden rundt, og blogge om opplevelsen.

– Tanken bak var å inspirere andre foreldre som liker å oppleve verden, og vise at det er mulig selv om man har barn. Du kan fortsatt gjøre de tingene du ønsker, man må bare bytte på det. Jeg kan ikke se for meg å ha tilbragt mammapermen min på noen annen måte, sier Karen i følge nettstedet Boredpanda.

For øyeblikket er den lille trioen i Thailand, etter å ha besøkt blant annet Sør-Asia, Australia, New Zealand og Irland. Neste land ut er Kambodjsa.To voksne, ett barn og en ryggsekk klar er klar for å besøke seks forskjellige land.


Kunne ikke laste instagramDen lille jenta kommer til å flere stempel i passet enn mange voksne klarer å samle i løpet av et helt liv.


Kunne ikke laste instagramTidlig krøkes god svømmer skal bli.


Kunne ikke laste instagram


Det å reise med barn står ikke i veien for at de voksne får tid til å utfordre seg selv og ha det gøy.


Kunne ikke laste instagramPå vei ombord i en av de ti flyreisene de hadde i løpet av turen.


Kunne ikke laste instagramGleden av å oppdage og utforske verden sammen med mann og barn ser unektelig fint ut.


Kunne ikke laste instagramÅ reise jorden rundt med en baby er kanskje ikke for alle, men å få et lite innblikk i denne familiens opplevelser er om ikke annet inspirerende.


Kunne ikke laste instagram


Legg til sol_no på SnapChat