Sommerferietips for barnefamilier

Det er en uendelighet av muligheter for hvor du kan ta med barna på sommerferie i år. Her er noen tips. De fleste er faktisk helt realistiske.

(upublisert) Opprettet
Pilot Beach, Giorgiopolis, KretaPilot Beach, Giorgiopolis, Kreta. Foto: Apollo

7 herlige luksushotell for barnefamilier

Hvis du skal gjøre litt ekstra ut av sommerferien i år, kan du sette kursen mot charterhotellene med høyere standard og fler stjerner ved Middelhavet. Her er syv alternativer i Tyrkia, Rhodos, Kreta og Karpathos. Angry Birds-parken, Puerto Rico, Gran Canaria. Foto: Bård Ove Myhr/VGAngry Birds-parken, Puerto Rico, Gran Canaria

Barnslig moro på Kanariøyene

Gran Canaria har fått to nye aktivitetstilbud for barn i alle aldre. Det vil også si for barn i voksen størrelse. Sjekk ut Angry Birds-parken i Puerto Rico sør på øya, og klatreparken GrancAventura på nordsiden. Her er moro for alle fra to år og oppover.   Cruiseferie med barn. Foto: NTB scanpix/ReutersCruiseferie med barn.

10 gode råd til cruise med barn

Cruisesesongen i Middelhavet starter snart. Mange cruise passer perfekt for barnefamilien som vil se litt i ferien, men det kan være en utfordring å finne det rette i havet av crusiereiser. Her er noen cruise-tips. Universeum, Gøteborg. Universeum, Gøteborg.

20 grunner til å reise til Gøteborg

Gøteborg er ikke langt unna, og det er mange grunner til å dra dit. Ikke absolutt alle er barnevennlige, men Nordens største fornøyelsespark, Liseberg, og Universum, det vitenskapelige opplevelsessenteret med egen regnskog, holder mer enn lenge nok til en langhelg. Barns favorittferiested... Foto: NASABarns favorittferiested...

Her er barnas drømmereisemål

Barn har bokstavelig talt skyhøye forventninger til sine ferier. Og det er ikke så lett for foreldre å oppfylle disse ønskene, selv om listen over de mest populære også inneholder noen konkrete reisemål. Barn vil til Disney World, Narnia, Hundremeterskogen og Galtvang, men aller helst vil de til månen...  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.