Annonse

Siste liten-tips til påskeferie i alpinbakken

Her er nyttige tips fra Skiguiden til bedre stemning i bakken i påsken - med eller uten barn!

Unngå dugg på slalåmbrillene - for alltid!
 
For noen dugger det alltid på skibrillene. Her får du et tips som gjør at du aldri kommer til å ha problem med det igjen! Kunsten å reise med skiutstyr (eller like greit å leie?)
 
Å reise med fullt skisutstyr kan være både dyrt og slitsomt. Programleder Lars Bull i Skiguiden sjekket prisene til SAS og Norwegian sammenlignet med utenlandske flyselskaper. Hett tips: Vurder om du like gjerne kan leie ski på destinasjonen. Unngå kalde føtter!
 
En ting som kan ødelegge en dag i alpinbakken er kalde føtter. Det er flere måter å løse problemet på. Det finnes varmesokker med batteri eller vanlige spesialsokker. Hett tips: Sørg for at støvlene er helt tørre fra dagen før, og at de ikke er for varme når du tar de på. God prepping gir deg nesten nye ski
 
For å få mest ut av en dag i bakken gjelder det å ha riktig og godt vedlikeholdt utstyr. Du kan gjøre det selv, eller betale for preppingen. Gjøres det bra, er det som å kjøre på splitter nye ski. Slik motiverer du barna til skiglede
 
De fleste foreldre har erfart at det kan være vanskelig å være tålmodig nok når man skal ha med barna ut på ski. Målet for mange er å gi barna en naturlig skiglede som kan vare livet ut. Hett tips: Små belønninger, små økter, små opplevelser. Det blir tilsammen god stemning!