Siste liten-tips til påskeferie i alpinbakken

Her er nyttige tips fra Skiguiden til bedre stemning i bakken i påsken - med eller uten barn!

(upublisert) Opprettet
Unngå dugg på slalåmbrillene - for alltid!
 
For noen dugger det alltid på skibrillene. Her får du et tips som gjør at du aldri kommer til å ha problem med det igjen! Kunsten å reise med skiutstyr (eller like greit å leie?)
 
Å reise med fullt skisutstyr kan være både dyrt og slitsomt. Programleder Lars Bull i Skiguiden sjekket prisene til SAS og Norwegian sammenlignet med utenlandske flyselskaper. Hett tips: Vurder om du like gjerne kan leie ski på destinasjonen. Unngå kalde føtter!
 
En ting som kan ødelegge en dag i alpinbakken er kalde føtter. Det er flere måter å løse problemet på. Det finnes varmesokker med batteri eller vanlige spesialsokker. Hett tips: Sørg for at støvlene er helt tørre fra dagen før, og at de ikke er for varme når du tar de på. God prepping gir deg nesten nye ski
 
For å få mest ut av en dag i bakken gjelder det å ha riktig og godt vedlikeholdt utstyr. Du kan gjøre det selv, eller betale for preppingen. Gjøres det bra, er det som å kjøre på splitter nye ski. Slik motiverer du barna til skiglede
 
De fleste foreldre har erfart at det kan være vanskelig å være tålmodig nok når man skal ha med barna ut på ski. Målet for mange er å gi barna en naturlig skiglede som kan vare livet ut. Hett tips: Små belønninger, små økter, små opplevelser. Det blir tilsammen god stemning!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.