Se Skiguiden på SOL TV i hele vinter

I hele vinter kan du se 20 nye episoder av Skiguiden på SOL TV. Programleder Lars Bull har reist rundt og jaktet på den gode alpinopplevelsen i Norske, mellom-Europa og Nord-Amerika i over 20 år.

(upublisert) Opprettet
I løpet av de neste åtte ukene vises sesongens 20 episoder av Skiguiden, og du ser dem først kun på SOL TV. Programleder Lars Bull tar oss med til de mest populære bakkene i Alpene, guider oss til puddersnø og det beste utelivet, familieferiefavorittene og gir praktiske tips både til hvordan du kommer deg dit og hva slags utstyr som er best. Bull er en superveteran i alpinanlegg både her hjemme, i Alpene og i Nord-Amerika. Han har laget Skiguiden i over 20 år. Først på nær-TV-stasjonene som dukket opp på 1980-tallet, og nå på web-TV. - Skiguiden er for oss som leter etter gode opplevelser, både i og utenfor bakken, sier Lars Bull, som har med seg kameramann Ole Thomas Halvorsen på sine reiser. - Programmene er ikke for de mest ekstreme. Jeg har alltid fokusert på de «normale» skianleggene, sier Bull. Derfor handler denne sesongens Skiguiden-programmer om veiledning til valg av riktig utstyr, litt om teknikk og sikkerhet, vi får reisetips og råd om alt du må huske å tenke på når du skal på skitur utenlands - enten du reiser med venner eller familie, om hvilke områder som passer for hvem, om pris, om du bør ta med utstyr eller leie i bakken. Og hvor du finner den beste maten, de beste hotellene og de beste turene på after-ski. I første program av årets Skiguiden er Lars Bull i Hinterglemm i de østerrikske Alpene, hvor han finner sitt pudderparadis. Timesvis med løssnø-opplevelser rett utenfor heisdøren.

Første episode av vinterens Skiguiden ser du her.

  Programleder Lars Bull har reist rundt og laget TV fra over 100 skisteder i Norge og resten av Europa. Her er han i Hinterglemm i Østerrike.Programleder Lars Bull har reist rundt og laget TV fra over 100 skisteder i Norge og resten av Europa. Her er han i Hinterglemm i Østerrike.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.