Lonely Planet: Norsk reisemål på topp ti

Lonely Planet har plukket ut Nord-Norge som én av verdens ti beste regioner å besøke neste år.

(upublisert) Opprettet
(NTB): Kåringen er gjort i 2015-utgaven av Lonely Planets årlige utgivelse «Best in Travel», som lanseres i disse dager.
«Nord-Norge kommer til å ta deg med storm med sitt hjerteskjærende vakre landskap av isbreer og fjorder og fjell som bader i krystallklart lys. Velkommen til et av Europas siste store villmarksområder», skriver Lonely Planet i sin begrunnelse.

I boka lister reiseguidegiganten opp sine favoritter innen flere kategorier av reisemål, deriblant de beste regionene, de beste byene og de beste landene.

Innovasjon Norge er naturlig nok svært fornøyd.

– Igjen markerer Norge seg helt i verdenstoppen i internasjonale kåringer. Dette er et bevis på at markedsføringsjobben vi gjør, utmerker seg, skryter Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.