Hvor ville du dratt for noen andres penger?

Du får masse penger og har passet i baklomma, hva gjør du?

(upublisert) Opprettet
Youtube og reklamefilmer går hånd i hånd, og noen av de beste og morsomste filmene på nettstedet er laget av gigantselskapene for å selge tingene sine. Men noen ganger blir kanskje resultatet litt annerledes enn reklamefolket hadde tenkt seg. Youtube-filmmakeren Casey Neistat har rundt 200 småfilmer under beltet. Da sportsmerket Nike ba ham lage reklamefilm, tok han pengene og stakk. Helt sant! Under kan du se hvor langt Casey og kompisen Max kom for pengene de fikk. De bestemte seg nemlig for å dra jorda rundt og filme turen. Filmen «Make it count» (ikke overraskende også kampanjeslagordet til Nike) er allerede sett av nesten 3,5 millioner. Ser ut som om både Casey og Nike fikk valuta for pengene.   Så da blir vel spørsmålet; hvis du fikk en stor porsjon av noen andres penger, hvor ville du dratt? Hva ville du sett? Og hvem ville du dratt med?   Fikk du lyst til å dra på ferie? Her finner du flybilletter, hotell og vil du dra allerede i morgen kan du jo sjekke hvor billige restplassene er. God tur!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.