Fantastiske time lapse-videoer

Verden er vidunderlig vakker! Bare se på disse utrolige videoene fra jorden rundt.

(upublisert) Opprettet
Time lapse er en filmteknikk der bildene er tatt med lavere hastighet enn filmen spilles av i. Dette gir en magisk effekt når filmen vises. Du kan lese mer om time lapse på Wikipedia (NB: engelsk tekst).   Denne videoen er tatt fra den internasjonale romstasjonen fra august til oktober 2011 og gjort tilgjengelig av NASA. Bildene viser nordlys over nesten hele planeten.   Vinteren er på hell, og dermed også den norske nordlyssesongen. Hvis du ikke har fått se nordlyset med egne øyne i år kan du kose deg med denne time lapse-videoen som National Geographic har filmet i løpet av en natt i Salten i Norge. Utrolig kult!   Har du tips til andre time lapse-videoer folk bør få med seg? Kom med tips i kommentarfeltet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.