Fantastisk timelapse-video av nordlyset i Lofoten

Vinteren er på vei. Noen har fått smake den tidligere enn andre, og opplever det mest eksotiske norsk vinter har å by på: nordlyset.

(upublisert) Opprettet
Günter Reinfeld, en ivrig bruker på værtjenesten Meld.no, var ute natt til søndag og tok bilder av en fantastisk nordlysnatt i Lofoten. - Det var veldig sterkt og flakkende nordlys den natta, men en må være litt heldig og være på rett plass til rett tid. Denne gangen var det altså full klaff, forteller Günter. Han laget en timelapse-video av det flotte lyset:   - Bildene er tatt i området mellom Ramberg og Vareid i Flakstad kommune i Vest-Lofoten, forteller Günter. Han brukte  en og en halv time for å ta de 400 bildene som utgjør videoen. - Det er artig å lage litt Lofotreklame, for det er ikke bare fint her på sommerstid!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.