Få leilighet og butler - på flyet

Førsteklasse har fått en helt ny betydning.

(upublisert) Opprettet
Glem trang benplass og dårlig flymat. Etihad Airlines har tatt førsteklasse til nye høyder. Snart kan du boltre deg en privat leilighet mens du flyr flere tusen fot opp i luften. Luksusleilighetene har eget soverom, bad og stue med blant annet to spisebord. Du får selvsagt også med kokk og egen butler på kjøpet. Men det er ikke bare på flyet du får særbehandling. På flyplassen slipper du også unna køen i sikkerhetskontrollen. Stadig flere flyselskaper tilbyr luksuriøse flyopplevelser. Etter hvert som konkurransen tilspisser seg, kjemper selskapene å overgå hverandre. Etihad Airways og Singapore er to av selskapene som tilbyr ubegrenset med luksus. Men det er ikke billig. Luksusleiligheten koster nesten 280.000 kroner hos Etihad, mens Singapore Airlines skal ha litt under 100.000 kroner for sitt mest luksuriøse tilbud.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.