De trodde nok de filmet de ultimate stupevideoene

Men ting gikk ikke akkurat etter planen ...

(upublisert) Opprettet
På denne tiden av året er det flere av oss som lengter mot sommer og badesesong. Folka i videoene under benytter badesesongen til å forsøke å imponere vennene og internettet ved å filme sine spektakulære stup. Vel, det går rimelig dårlig. Det burde jo være rimelig enkelt å hoppe fra kanten og ned i vannet. Ja, det burde det. http://www.sol.no/klipps/video/man_skulle_tro_at_dette_var_lett   Denne fyren har nok gjort dette, med mer hell, tidligere. Det ser vondt ut, men heldigvis går det bra. http://www.sol.no/klipps/video/dette_kunne_kanskje_ha_gatt_bra   Vinter er ingen hindring for denne karen. Han er en skikkelig tøffing, som skal hive seg ut i den frosne innsjøen. Problemet starter vel egentlig når han skal opp igjen ... http://www.sol.no/klipps/video/dette_burde_han_ikke_ha_gjort   Det er stort sett mannfolk som prøver seg på fantastiske stup (og feiler spektakulært), men her er en representant fra dameklassen. Au! http://www.sol.no/klipps/video/det_gar_som_det_ma   Her er kameraet klart og han skal hoppe uti. Det er verd å holde øye med reaksjonen til dama til venstre: http://www.sol.no/klipps/video/stup   Har du flaue eller fantastiske stupevideoer å dele? Hiv inn lenke i kommentarfeltet eller last opp på Klipps!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.