7 ting vi bør beklage overfor våre fremtidige generasjoner

Klima-video går som en farsott på nettet.

(upublisert) Opprettet
Mandag publiserte Prince Ea, eller Richard Williams som han egentlig heter, en tankevekkende video som allerede har rukket å engasjere millioner av mennesker. Williams uttrykker bekymring for hvordan det kommer til å gå med kloden vår og fremtidige generasjoner om vi fortsetter å forurense og ødelegge like mye som det vi gjør i dag. Videoen har spredd seg i høy hastighet på Facebook, og har i skrivende stund blitt sett nesten 30 millioner ganger og fått over 800.000 delinger. Her er 7 ting Williams mener vi bør beklage overfor våre fremtidige generasjoner:

1. Unnskyld for at vi etterlot planeten vår i en slik tilstand.

 

2. Unnskyld for at vi var for opptatt av oss selv til å gjøre noe.

 

3. Unnskyld for at vi brente og kuttet ned alle trærne på jorda for å tjene penger.

 

4. Unnskyld for at vi viet så mye oppmerksomhet til IS, men ikke hvor fort isen smeltet i Antarktis.

 

5. Unnskyld for at vi forurenset havene så mye at dere ikke kan svømme i dem.

 

6. Unnskyld for at vi prioriterte profitt over mennesker.

 

7. Unnskyld for at vi ikke tenkte lengre enn morgendagen.

  «Vi viste ikke hva vi hadde før det var borte», sier Williams til den kommende generasjonen. Artisten og aktivisten har nylig har tilbragt flere uker i Afrika hvor han vært vitne til hvor fort regnskogen forsvinner. - Det inspirerte meg til å lage denne videoen. I dag lever vi i en verden hvor vi ødelegger trær for penger. Jeg aksepterer ikke at fremtiden skal bli slik. Det er opp til oss å ta vare på denne planeten, sier Williams i den populære videoen. Se hele videoen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.