Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Rum21

Finn din Rum21 rabattkode hos SOL i april 2020. Hos Rum21.no, tidligere Room21, finner du møbler og innredning av design. Rum21 samarbeider med ledende europeiske leverandører av møbler og designmerkevarer, og du finner kjente merkevarer som HAY, Bodum, Design Letters, Holmegaard, Joseph Joseph og mye mer. Hos Rum21 finner du alt det du trenger, enten det er til å pynte opp veggene eller du trenger funksjonelle møbler til ditt ute- eller innemiljø. Du får fri frakt hos Rum21.no dersom du handler for over 1000 kr, og 30 dagers åpent kjøp. Ta i bruk en Rum21 rabattkode eller tilbud fra Sol.no i dag og spar penger! Gå til Rum21

Rum21 rabattkode april 2020

De nyeste Rum21 rabattkodene og tilbud i april 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Så enkelt er det!

Hos Rum21, som tidligere ble kalt Room21, finner du møbler og designvarer fra øverste hylle. Her snakker vi om møbler med den eksklusive følelsen. Ett eneste designprodukt fra denne topphyllen kan endre hele romfølelsen i ditt hjem. Funksjonelle oppbevaringsmøbler trenger ikke å se kjedelig og masseproduserte ut. Rum21 bidrar til å gjøre god design og kvalitet mer tilgjengelig. Før i tiden var dette forbeholdt de få, i det øvre samfunnslaget. I dag er det mer snakk om stil og smak. Hvilke møbler og interiørdetaljer vi velger, er avhengig av hvem vi er som personer, og ikke så mye av hvordan vår bankkonto ser ut. På Rum21 finner du det du trenger og ønsker til alle dine rom.

Det er både lett og behagelig å handle hos Rum21. Ingen stressende køer, eller bråkete butikklokaler. Du kan sitte i ro og mak hjemme i din egen stue, og drømme deg bort i det flotte utvalget som finnes hos Rum21. Har du spørsmål om produkter, leveringer eller andre ting, så har Rum21 en dyktig kundeservice som gjerne hjelper deg. De svarer deg på både telefon og mail. Rum21 er en del av Royal Design Group AB, og de er størst på hjemmeinnredning på nett! Ta deg en tur innom nettbutikken, og se utvalget selv. Produktene er inndelt i kategorier som gjør det enkelt å finne fram. Du finner også egne sider med nyheter, salgsvarer og oversikt over varemerkene de tilbyr. Du kan lage deg en ønskeliste, som du så kan dele med dine venner. Sørg for å ønske deg noen virkelige designperler til jul og bursdag! 

Hos Rum21 finner du møbler og designvarer fra øverste hylle. Her snakker vi om møbler med den eksklusive følelsen. Ett eneste designprodukt fra denne topphyllen kan endre hele romfølelsen i ditt hjem. Funksjonelle oppbevaringsmøbler trenger ikke å se kjedelig og masseproduserte ut. Rum21 bidrar til å gjøre god design og kvalitet mer tilgjengelig. Før i tiden var dette forbeholdt de få, i det øvre samfunnslaget. I dag er det mer snakk om stil og smak. Hvilke møbler og interiørdetaljer vi velger, er avhengig av hvem vi er som personer, og ikke så mye av hvordan vår bankkonto ser ut. På Rum21 finner du det du trenger og ønsker til alle dine rom. Med Rum21 rabattkode eller Rum21 tilbud sparer du penger på ditt kjøp! Ønsker du flere rabattkoder innen interiør finner du dette hos blant annet RoyalDesign, Jotex, Lunehjem og Woroom.