Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Radisson Blu

Finn din Radisson Blu rabattkode hos Sol.no i april 2020! Radisson Blu er en hotellkjede med over 260 hoteller både i Europa, Afrika, Asia og USA. Her finner du garantert et hotell som passer fine behov, om du så reiser for å utforske, slappe av, for frisk luft, familietid eller noe annet. Ta i bruk en Radisson Blu rabattkode eller tilbud fra Sol.no i dag og spar penger på ditt neste hotellopphold! 


Gå til Radisson Blu

Radisson Blu rabattkode april 2020

De nyeste Radisson Blu rabattkodene og tilbud i april 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Har man først benyttet Radisson kommer man som regel tilbake

Nettstedet tilbyr deg overnatting nesten verden rundt. Du bør benytte anledningen og bruke Radisson Blu rabattkode fra sol.no når du bestiller. Det gir deg en ekstra rabatt på prisen. På nettsiden vil du finne utfyllende informasjon om hotellene du ser på. Les om hvor hotellet ligger, rommene, og annet som er viktig for valget av hotell. Det er også mulig å få gode rabatter på fremtidige hotellbestillinger. Radisson Blu kan tilby deg et Club Carlson Kort. Dette er et kort hvor du samler opp bonuspoeng. Poengene samler man opp for hver betaling for overnatting en gjør på et av de tusen samarbeidende hotellene. Senere kan poengene brukes til rabatt på rom, bruk av internett eller andre tjenester. Absolutt en bonusordning det er verdt å sjekke nærmere ut. All informasjonen om Club Carlson finner du på nettsiden. Bestill i dag og oppnå gode priser på en trygg overnatting, uansett hvor i verden du drar. Bruk rabattkode Radisson Blu for de aller beste prisene.

Radisson Blu er i stadig vekst, og det kommer nye hoteller inn i kjeden hvert år. Derfor er det heller ikke merkelig at mange av kundene kommer tilbake til denne kjeden, gang på gang. Hotellene er tilpasset kundene og deres behov, og servicen er utmerket. Når det i tillegg er gjort med noen få klikk å reservere et rom, uansett hvor i verden, er det vanskelig å være misfornøyd. Er du mye på farten finner du enda en årsak til at kundene kommer tilbake og er fornøyde. På nettsiden finner du snarvei til hotellkjedens egen app. Dermed kan du ha hotellet i lomma uansett hvor du er og tid på døgnet. Ikke glem å legge inn rabattkode Radisson Blu fra sol.no for de beste prisene. Er du heldig finner du kanskje andre Radisson Blu rabattkoder hos dagbladet.no eller kk.no.