Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Pinsett

Finn din Pinsett.no rabattkode hos Sol.no i april 2020! Pinsett.no er en nettbutikk som fokuserer på pinsetter av høy kvalitet, ettersom en god pinsett er et must å ha i sminkeveska. I tillegg til pinsetter finner du også serum til vipper og bryn, negleklippere, neglefiler, vippetang, beautyblender og øyenbrynsmake-up. Frakten koster kun 29 kr, men dersom du handler for over 499 kr får du gratis frakt! I tillegg tar leveringstiden bare 1-3 virkedager. Ta i bruk en Pinsett rabattkode eller tilbud fra SOL og spar penger på ditt neste kjøp! 


Gå til Pinsett

Pinsett rabattkode april 2020

De nyeste Pinsett rabattkodene og tilbud i april 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Få brynene på stell

Hvor flink er du til å ta vare på brynene dine? Mange synes det er et ork å nappe og stelle brynene, og på grunn av dette lar de brynene vokse fritt i alle retninger. Med Fred Hamiltons ekspertise på laget, så kan Pinsett gjøre det mye enklere for deg å ta vare på brynene dine. Det handler bare om å bruke de riktige redskapene, av den beste kvaliteten. Napping og forming av bryn vil gå som en drøm for deg med produktene fra Pinsett-butikken. Sjekk hvilken rabattkode Pinsett har aktuell akkurat nå, slik at du kan spare penger på dine bryn. Tips: lær deg å ta hånd om brynene selv, kjøp skikkelig utstyr, og spar massevis på mindre frisørutgifter som skal ordne brynene dine. Du kan klare det!

Det er ikke bare pinsetter som du kan velge mellom i denne pinsettbutikken. Du kan også finne mange andre produkter som gjør stellingen av brynene litt enklere. I tillegg til eksklusive pinsetter kan du også finne sminke for øyenbryn, tråder for threading og sakser. Alt det du trenger for å stelle og forme brynene dine. Utstyr som negleklippere og vippetenger finner du også i denne nettbutikken. Det er ingen tvil om at prisene for produkter av så høy kvalitet stiger litt, men det vil også være verdt prisen når du står i speilet og napper brynene dine på 5 minutter. Med disse pinsettene får du skikkelig grep rundt pinsettene og et ordentlig tak på brynshårene, noe som gjør arbeidet svært mye mer effektivt. Med halvslitte eller dårlige pinsetter blir man ofte stående og prøve å nappe det samme håret flere ganger. Utrolig irriterende! Bruk en rabattkode Pinsett har å by på nå for å spare penger på kjøpet. Du finner din Pinsett rabattkode hos sol.no.