Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

NordicFeel

Finn din NordicFeel rabattkode hos Sol.no i april 2020! NordicFeel.no er ikke bare Norges, men også Nordens største skjønnhetsbutikk på internett. Med et utvalg på over 10 000 produkter fra hele 300 merkevarer har denne nettbutikken noe for de aller fleste. Hos NordicFeel får du alltid gratis frakt og retur! Melder du deg inn i deres nyhetsbrev får du 10 % rabatt! Ta i bruk en NordicFeel rabattkode eller tilbud fra SOL og spar penger! 


Gå til NordicFeel

NordicFeel rabattkode april 2020

De nyeste NordicFeel rabattkodene og tilbud i april 2020

Tilbud

Sjekk ut alle aktuelle kampanjer her!

58 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Outlet

Sjekk ut de tilgjengelige produktene i Beauty OUTLET!

42 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fornøyde kunder i hele Norden

Rabattkode Nordicfeel fra dagbladet.no gir deg god rabatt i en nettbutikk som allerede tilbyr lave priser. Med et utvalg som inneholder over 10 000 produkter fra hele 300 merkevarer, har nettbutikken fått fornøyde kunder i hele Norden. De har klart å kombinere utvalg og tilgjengelighet på en meget god måte. Dette har de oppnådd samtidig som prisene har blitt holdt nede. Dette, i tillegg til at varene leveres raskt til deg uten noen ekstra kostnaderer med tanke på frakt, er det nesten ikke behov for tradisjonelle parfymerier eller skjønnhetsbutikker lenger. For deg som er glad i sminke, hår- og hudpleieprodukter, og som ønsker å spare tid og penger, er det å handle på Nordicfeel ingen dum idé.

NordicFeel har eksistert siden 2006, og er i dag en del av e-handelskonsernet Nordic E-commerce Group som driver flere nordiske nettbutikker. Firmaet ønsker å være kundenes førstevalg for kjøp av parfyme, hud og hårpleie, kosmetikk og sminke, og er et av Nordens største innen netthandel av denne typen produkter. De har over 10 000 varer fra flere enn 300 leverandører, med ledende merker som Dolce & Gabbana, Hugo Boss, NYX, Redken og Clarins som du kan kjøpe litt billigere med en NordicFeel rabattkode. Det er gratis frakt, og du må ikke betale fortolling selv om varene sendes fra bedriftens lager i Sverige. Du betaler sikkert med kredittkort og faktura via Klarna, og har selvsagt angrerett på 14 dager der du kan returnere dine uåpnede og uskadde produkter. Prisene endres kun om forhold som er utenfor bedriftens kontroll oppstår. Med en NordicFeel rabattkode kan du spare penger på ditt kjøp. Ønsker du flere NordicFeel rabattkoder kan du sjekke ut kk.no/rabattkoder.