Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

Mister Spex

Finn din Mister Spex rabattkode hos Sol.no i april 2020! Mister Spex, tidligere Lensstore, startet opp i 2005 og er nå en av Nordens største linsebutikker på nett. De selger samme type kontaktlinser som optikeren din, det vil si originale linser av høy kvalitet fra kjente produsenter. Forskjellen er at Mister Spex kan tilby disse til en mye lavere pris enn optikeren. Mister Spex gir mange andre gode fordeler, noe flere tusen fornøyde kunder allerede har dratt nytte av. Du får blant annet gratis frakt dersom du handler for over 700 kr, og 90 dagers åpent kjøp. Ta i bruk en Mister Spex rabattkode fra Sol.no og spar penger på ditt neste kjøp! 


Gå til Mister Spex

Mister Spex rabattkode april 2020

De nyeste Mister Spex rabattkodene og tilbud i april 2020

Tilbud

Gratis frakt over 700 kr!

98 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Finn dine favoritter

Rabattkode Mister Spex fra Sol.no gir deg god rabatt i en nettbutikk som allerede tilbyr lave priser på sine varer. Mister Spex klarer å kombinere utvalg og tilgjengelighet på en meget god måte. Dette oppnår de samtidig som kostnadene holdes nede og kundeservicen på topp. Når produktene i tillegg leveres til kunden få dager etter bestillingen, er det ikke vits å handle kontaktlinser hos en optiker lenger. Ingenting er mer behagelig enn å kunne gjøre sine innkjøp i fred og ro hjemme fra godstolen. Dine rettigheter som kunde vil være godt bevarte slik at du skal kunne utføre en handel uten bekymringer. Du får gratis frakt over 700 kr og hele 90 dagers åpent kjøp! 

Mister Spex rabattkode er en liten gavepakke fra oss i dagbladet.no og den er veldig enkel å bruke. Skriv inn rabattkode Mister Spex i det oppgitte feltet på bestillingssiden, så vil rabatten trekkes automatisk fra totalsummen. Mister Spex er sertifisert av Trygg E-handel, noe som skaper trygghet for de som handler på nettet. De samarbeider også tett med flere optikere slik at du kan få tilgang til profesjonell rådgivning hvis du behøver det. Dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd med noe, har du 90 dagers angrerett. Da kan du velge å få et nytt produkt eller pengene tilbake. I tillegg er det to års produktgaranti for å dekke eventuell fabrikasjons- eller materialfeil. Med så mange gode fordeler er det lett å forstå hvorfor de har så mange fornøyde kunder. Via brukeromtaler på Prisjakt har Mister Spex oppnådd 9,3 av 10 stjerner. Dette er med på å rangere dem blant de aller beste nettbutikkene i Norge. Med en Mister Spex rabattkode, Mister Spex rabattkupong eller Mister Spex tilbud sparer du penger på ditt kjøp! Flere kuponger kan du også være heldig å finne på KK sine sider.