Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

LensOn

Finn din LensOn rabattkode med Sol.no i april 2020! Nå får du 15 % rabatt. Vi har samlet de beste rabattkodene og tilbudene for deg slik at du skal kunne spare penger på dine linser på nettet. LensOn.com er en norsk nettbutikk som startet i 2006. Deres forretningsidé er å tilby markedets mest kundevennlige tilbud av varer og tjenester innenfor øye- og synshelse, mote og skjønnhet. De leverer alt innen kontaktlinser, briller og solbriller og har produkter fra alle de store, velkjente merkene som for eksempel Bausch&Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson, Consol, Abbott og Alcon. Ta i bruk en LensOn rabattkode fra Sol.no og spar penger på ditt neste kjøp! 


Gå til LensOn

LensOn rabattkode april 2020

De nyeste LensOn rabattkodene og tilbud i april 2020

20 % rabatt

20 % rabatt på solbriller

51 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fornøyde kunder over alt

Rabattkode LensOn fra SOL gir deg en flott rabatt på linser og briller, som allerede har lave priser. Den gode kundeservicen, samt det store utvalget av kjente linse- og brillemerker, har gitt nettbutikken fornøyde kunder over alt. Lenson.no har sørget for at du kan kjøpe disse produktene på nettet, hvor du kan sitte i ro og fred uten å måtte forlate hjemmet. De selger produktene til priser som er konkurransedyktige. Enkelt å bestille, raske leveranser og fantastisk kundeservice er noe som ofte nevnes i kundeanmeldelser av de på Trustpilot. Når du da legger til den gode kundeservicen med fornøyd garanti og lave fraktkostnader, da skjønner du hvorfor kundene deres ikke handler andre steder. Bestill dine linser og briller, og bruk din Lensonrabattkode i dag du også!

Det er som regel alltid billigere å bestille linser og briller på nettet, men noen synes kanskje det er litt skummelt ettersom de tenker at det er lettere å få hjelp hos en fysisk optiker. Etter du har vært å tatt en synstest som viser din styrke er det faktisk ingen stor forskjell på det å bestille i butikken kontra det å bestille på nettet. Hos LensOn finner du en egen linseguide som hjelper deg hvordan du tar av og på linser gjennom både tekst og video, hvordan du rengjør kontaktlinser og hvilke linser som passer for akkurat deg og hvilke du eventuelt bør oppgradere til. LensOn har også en brilleguide som hjelper deg å finne briller tilpasset din ansiktsform, riktig brillestørrelse og hvordan du måler pupillavstanden selv. Med en Lenson rabattkode, Lenson rabattkupong eller Lenson tilbud sparer du i tillegg penger på ditt kjøp!