4 måneder

249 kr

Fornyes ikke automatisk

Periodisk faste som 5:2 dietten eller 16:8 dietten er ikke bare bra for midjen. Det er en rekke andre helsemessige fordeler som også støttes av forskning.

I dette kurset lærer du det viktigste du trenger for å komme i gang med periodisk faste. Kurset tar også opp de ulike helseeffektene du kan oppnå og inneholder et startsett med oversikt over ingredienser du kan basere kostholdet på de dagene du skal faste. Det er også lagt ved noen enkle oppskrifter du kan hente inspirasjon i fra. Disse kan du bruke for å ha et utgangspunkt når du legger deg en plan som passer deg bassert på kunnskapen du får fra kurset.

Kurset gir deg blant annet:

  • Innsikt i de 4 mest brukte fastemetodene
  • Svar på mange av de vanlige spørsmålene man har ved periodisk faste
  • Tips og råd om hvordan du lykkes med fasten
  • Innsikt hvordan faste påvirker forbrenningen
  • Råd om hvordan du kombinerer faste med trening
  • Innsikt i hva som skjer med kroppen under faste
  • Innsikt i hva som skjer med hjernen under faste
  • Råd om mat under faste
  • Et utvalg av enkle oppskrifter å komme i gang med

Hva er et online kurs?

Et nettbasert kurs er en fleksibel læringsform hvor du styrer nå og hvordan du vil delta. Du har klokkeslett å innrette deg etter, trenger ikke å gå noe sted og slipper å betale dyrt for leksjoner eller timer. Alt du trenger for å fullføre kurset er en internettforbindelse og en vilje til å skape endring for deg selv.

Du som kursdeltaker blir guidet fra kursstart til slutt. For at du skal lære kursinnholdet så godt som mulig, bestå kursene av tekst, videoer, bilder og øvelser. Gjennom kursets innholdsfortegnelse og inndeling i seksjoner kan du som deltaker enkelt hoppe fra seksjon til seksjon, og følge det slik du ønsker.

Etter kjøpet har du tilgang til kurset de neste fire månedene.

Kurset er rettet mot deg som:

Ønsker å komme i gang med periodisk faste. Enten du har lest om og tenkt på 5:2, 6:1, 16:8 eller 24 timersfaste. Kurset gir deg innsikten og utgangspunktet for at du selv kan sette opp din egen plan og mål som passer deg.Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer