Yaras kontor i Kyiv truffet av rakett

Yaras kontor i Kyiv er truffet av rakett.

Denne blokken i Kyiv ble lørdag truffet av en rakett. Yara har kontorer i bygningen, og selskapets logo kan sees ved siden av det oransje skiltet. Foto: Efrem Lukatskij / AP / NTB scanpix.
Denne blokken i Kyiv ble lørdag truffet av en rakett. Yara har kontorer i bygningen, og selskapets logo kan sees ved siden av det oransje skiltet. Foto: Efrem Lukatskij / AP / NTB scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Kontoret ble truffet allerede på lørdag, men er først nå offentlig kjent

Det er Yara-sjef Svein Tore Hoelsether som melder om hendelsen på sin LinkedIn-konto, skriver avisen.

- Lørdag morgen traff en rakett byggingen til Yara i Kiev. Selv om vi er ekstremt takknemlige for at alle våre ansatte er gjort rede for, er det ødeleggende å være vitne til hva som skjer, skriver han på LinkedIn.

- Yara fordømmer den russiske regjeringens ulovlige militære angrep på Ukraina, og våre tanker går ut til alle de berørte – spesielt våre kolleger på bakken i Ukraina og våre ukrainske kolleger andre steder med familie og venner i krigssonen, skriver han videre.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer