Ung mann funnet død i Fredrikstad

En mann i 20-årene er funnet død på Stortorvet i Fredrikstad, mandag morgen.

En mann ble funnet død mandag morgen på Stortorvet i Fredrikstad. Dødsfallet karakteriseres som mistenkelig, og politiet har innledet etterforskning. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
En mann ble funnet død mandag morgen på Stortorvet i Fredrikstad. Dødsfallet karakteriseres som mistenkelig, og politiet har innledet etterforskning. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): Mannen er identifisert, og det jobbes nå med å få varslet de pårørende, opplyser politiadvokat Thea Sletto Øverseth i Øst politidistrikt til NTB. Avdøde er en mann i midten av 20-årene. Han er kjent av lokalt politi fra før av.

Mannen har ingen ytre skader som tyder på noe kriminelt, men dødsfallet anses fortsatt som mistenkelig

– Det er gjort funn av en død person utendørs, og vi skal gjøre undersøkelser i forbindelse med dødsfallet, sier operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt til Fredriksstad Blad.
– Hva som har skjedd, vet vi ikke. Men vi er på stedet med flere enheter og har innledet både taktisk og teknisk etterforskning, sier Vesttorp til NRK.

Det var en tilfeldig forbipasserende som varslet politiet om den døde personen.
– Personen ringte politiet i 7.30-tiden og fortalte at det lå en død person på utsiden av en restaurant på Stortorvet, sier operasjonslederen til NRK.

Et område på Stortorvet ble sperret av ved 7.45-tiden.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer