Ulykke på E6 ved Levanger - seks personer skadd

E6 i Levanger er stengt etter en alvorlig trafikkulykke mellom en lastebil og to personbiler.

Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):Politiet melder om trafikkulykke mellom lastebil og to personbiler ved E6 Levanger. Det skal være fastklemte personer i begge personbilene.

- 7 personer er involvert, og 6 personer er skadet i varierende grad. Det er uoversiktlig på stedet. E6 er sperret, skriver politiet på Twitter.

Operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Trøndelag politidistrikt beskriver det som en alvorlig trafikkulykke.

– Det er tre kjøretøyer og til sammen sju personer involvert. Seks av dem er skadd i varierende grad. Det er snakk om alvorlig personskade og mindre skader, sier hun til NTB.

Hun sier nødetatene foreløpig ikke har oversikt over årsaken til ulykken. Foreløpig prioriterer de å behandle de skadde, berge bilene og få veien gjenåpnet.

– Men politiet har parallelt flere enheter på stedet som også vil jobbe med å kartlegge omstendigheter og årsak, sier Lægdheim.

Politiet opplyser at ulykken er svært alvorlig, og at veien vil være stengt en god stund framover. Det er ingen omkjøringsmuligheter på stedet.

Nord for Åsen sentrum står to vogntog og sperrer sørgående felt. Disse er ikke innblandet i ulykken, men vanskeliggjør tilgangen for nødetatene.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer