TV-ekspert snur - tror ikke på norsk gull

Gunnar Pettersen holder to lag som favoritter foran Norge.

Stine Bredal Oftedal og resten av landslaget jakter EM-gull i Danmark. ( Foto: Vidar Ruud / NTB)
Stine Bredal Oftedal og resten av landslaget jakter EM-gull i Danmark. ( Foto: Vidar Ruud / NTB) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • I kveld møter de norske håndballkvinnene Ungarn til ny EM-dyst i Danmark. Norge har vunnet alle sine fire kamper i mesterskapet. De ungarske motstanderne tapte de tre første kampene, men slo Romania 26 - 24 i går.
  • TV3-ekspert Gunnar Pettersen mente før mesterskapet at Norge var gullfavoritter. Nå har han ombestemt seg, og holder Russland som nummer én foran Frankrike og Norge. Pettersen tror enkel motstand så langt i mesterskapet kan bli en ulempe for Norge: - En feil straffes mye hardere av Russland og Frankrike enn Romania, sier håndballeksperten til NTB.
  • Norge er puljevinner og er klare for semifinale uavhengig av resultatet i kveldens kamp mot Ungarn.
  • Semifinalene spilles fredag, og Norges motstander blir klar etter at Danmark - Russland er ferdigspilt i kveld. Kampen begynner 20.30.
  • Foran kveldens kamp har Norge foretatt et bytte i EM-troppen. Marta Tomac kommer inn og skyver Veronica Kristiansen ut. – Byttet skyldes behovet for å styre kampbelastningen for Veronica Kristiansen, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til NTB.
  • Norge - Ungarn begynner klokken 20.30 i kveld og vises på TV 3.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer