TV 2: Tre personer siktet etter brann på Hamar

Tre personer er pågrepet og siktet etter storbrannen på Hamar.

Politiet fikk melding om brannen i Grønnegata 34 i Hamar sentrum klokken 22.54 onsdag kveld. Rundt 50 personer ble evakuert fra nærliggende bygninger som følge av brannen, men det er ikke meldt om personskader.Foto: Tangen Foto / NTB
Politiet fikk melding om brannen i Grønnegata 34 i Hamar sentrum klokken 22.54 onsdag kveld. Rundt 50 personer ble evakuert fra nærliggende bygninger som følge av brannen, men det er ikke meldt om personskader.Foto: Tangen Foto / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no): – Vi foretok tre pågripelser natt til torsdag og torsdag morgen. Disse sitter fortsatt i politiets varetekt. Vi vurderer fortløpende om det er aktuelt med varetektsfengsling eller om de blir løslatt. Vi vil trolig fatte en beslutning innen kort tid, sier politifullmektig Ragnhild Klerud Johannessen til TV 2.

Politiet har fått inn mange tips fra publikum i saken.

– Etterforskningen pågår for fullt, og tips og observasjoner er viktig for å få helhetsbildet, sier politifullmektig Ragnhild Klerud Johannessen til kanalen.

Politiet har fått inn mange tips fra publikum i saken.

– Etterforskningen pågår for fullt, og tips og observasjoner er viktig for å få helhetsbildet, opplyser Johannessen.

Kripos bistår fredag på brannstedet.

Politiet fikk melding om brannen i Grønnegata 34 i Hamar sentrum klokken 22.54 onsdag kveld.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer