Trapper opp streiken

Onsdag ble ytterligere 13.000 Unio-medlemmer tatt ut i streik.

Forhandlingsleder Aina Skjefstad Andersen i Unio utenfor Deichman bibliotek i Bjørvika i Oslo.Unio trapper opp streiken også i Oslo med over 1.200 ansatte i skoler, barnehager og ulike helseinstitusjoner. Fra før er over 600 Unio-medlemmer i Oslo tatt ut i streik etter at meklingen med Oslo kommune ikke førte fram.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
Forhandlingsleder Aina Skjefstad Andersen i Unio utenfor Deichman bibliotek i Bjørvika i Oslo.Unio trapper opp streiken også i Oslo med over 1.200 ansatte i skoler, barnehager og ulike helseinstitusjoner. Fra før er over 600 Unio-medlemmer i Oslo tatt ut i streik etter at meklingen med Oslo kommune ikke førte fram.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):

Det er er nå over 20.000 Unio-medlemmer som er i streik. Det gjelder blant annet lærere, barnehageansatte og sykepleiere.
Blant grunnene til streiken er den dårlige lønnsveksten utdanningsansatte har hatt til sammenligning med andre kommuneansatte.

NRK skriver at både i Tønsberg kommune og Porsgrunn rammes streiken såpass hardt at alle skoler må stenges.

Tilbake til Sol.no

Flere aviser som skriver om dette:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer