Tolga-siktet fengslet i fire uker

En mann i 20-årene, som er siktet i etterkant av frihetsberøvelsen i Tolga natt til søndag 2. januar, er varetektsfengslet i fire uker.

Tre personer ble utsatt for vold på en privat adresse i Vingelen i Tolga kommune natt til søndag 2. januar. En av de tre personene ble tatt med av de mistenkte, men kom til rette sent søndag kveld. Politiet etterforsker hendelsen som en frihetsberøvelse.Foto: Annika Byrde / NTB
Tre personer ble utsatt for vold på en privat adresse i Vingelen i Tolga kommune natt til søndag 2. januar. En av de tre personene ble tatt med av de mistenkte, men kom til rette sent søndag kveld. Politiet etterforsker hendelsen som en frihetsberøvelse.Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Sol.no):Mannen i 20-årene som torsdag ble fremstilt for varetektsfengsling i bortføringssaken i Tolga, er fengslet i fire uker.

To menn i 20-årene pågrepet og siktet for frihetsberøvelse i forbindelse med saken. Den andre siktede ble onsdag varetektsfengslet i fire uker.

Østre Innlandet tingrett har besluttet at begge mennene skal varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud, slik påtalemyndigheten ba om.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer