To til sykehus etter alvorlig voldshendelse i Kristiansand

Nødetatene har rykket ut etter en alvorlig voldshendelse på Søm i Kristiansand.

Politi og ambulanse er på stedet etter melding om en alvorlig voldshendelse i Søm I Kristiansand.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Politi og ambulanse er på stedet etter melding om en alvorlig voldshendelse i Søm I Kristiansand.Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det melder Fædrelandsvennen.

En person er pågrepet.

– På stedet har det vært en alvorlig voldshendelse. Per nå kan jeg ikke gå ut med mer informasjon, sier Kari Bergem, politiets innsatsleder på stedet til avisen.

Ifølge NRK skal et vitne ha fortalt at det var åtte politibiler og åtte ambulanser på stedet. En annen har fortalt at politiet har tatt seg inn i et hus på stedet.

Ifølge vitner Fædrelandsvennen har snakket med var det minst åtte ambulanser og like mange politibiler i boligområdet. Avisen, som var først ute med å skrive om hendelsen, fikk tips om den store utrykningen klokken 13.40 mandag.

Politiet opplyser i en pressemelding mandag ettermiddag at to personer er sendt til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus i Kristiansand etter voldshendelsen.

– Politiet har kontroll på situasjonen. En person er pågrepet og siktet for en alvorlig voldshendelse, opplyser Agder politidistrikt.

Politiet har iverksatt teknisk og taktisk etterforskning etter hendelsen.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer