To jenter i tidlig tenårene påkjørt i Nes i Viken – én betegnes som kritisk skadd

To jenter i tidlig tenårene er påkjørt i Ned i Viken. En vurderes som kritisk skadd.

To jenter i tenårene ble påkjørt i Nes i Viken i morges. En av jentene vurderes som kritisk skadd. Ulykken skjedde på E16 ved Oppakermoen i Nes kommune i Viken. Meldingen til politiet ble meldt inn klokken 8.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
To jenter i tenårene ble påkjørt i Nes i Viken i morges. En av jentene vurderes som kritisk skadd. Ulykken skjedde på E16 ved Oppakermoen i Nes kommune i Viken. Meldingen til politiet ble meldt inn klokken 8.Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ulykken skjedde på E16 ved Oppakermoen i Nes kommune i Viken. Meldingen til politiet ble meldt inn klokken 8.

– To barn er blitt påkjørt av en bil i en fotgjengerovergang, og de skal muligens ha havnet under bilen, opplyser operasjonsleder Jo Rennemo Jellum i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Han forteller at begge barna er fraktet bort fra ulykkesstedet med ambulanse.

Innsatsleder helse, Hans Christian Jørgensen, opplyser til avisen at tilstanden til jentene som begge er i tidlig tenårene nå er stabil.

– I utgangspunktet er tilstanden deres kritisk, men de framstår som stabile nå. De er kjørt til Ullevål og tatt i mot av et traumeteam som består av flere leger som sjekker tilstanden til pasientene på en god måte.

Trafikken på stedet dirigeres forbi i ett felt. Det kommer til å være redusert framkommelighet på stedet i en periode framover.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer