To år gammelt barn døde etter traktorulykke i Melhus

Et barn (2) ble skadd i en traktorulykke på en gård i Melhus i Trøndelag torsdag. Barnet døde av skadene senere samme kveld.

Innsatsleder Mari Fløttum på stedet etter et barn er sendt til sykehus i luftambulanse etter en traktorulykke på en gård i Melhus i Trøndelag.Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Innsatsleder Mari Fløttum på stedet etter et barn er sendt til sykehus i luftambulanse etter en traktorulykke på en gård i Melhus i Trøndelag.Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Facebook!

Barnet ble fløyet til St. Olavs hospital, men døde senere på kvelden som følge av skadene, opplyser Trøndelag politidistrikt.

– Et to år gammelt barn kom til skade under ulykken og ble fraktet til St. Olavs Hospital med luftambulanse. Barnet døde som følge av skadene, på kvelden 23.06.2022, skriver politiet i en pressemelding.

Også en mann var involvert i ulykken. Han har status som siktet, og politiet opplyser at han og barnet er i familie.

– At mannen har formell status som siktet er standard rutine i en slik sak. Jeg vil gjenta at dette er en dypt tragisk ulykke og vårt hovedfokus er ivaretakelse av involverte og pårørende, sier politiadvokat Gørill Gyllan.

Kommunens kriseteam følger opp og ivaretar de pårørende etter beste evne, skriver politiet videre.

- Det er en forferdelig tragisk ulykke. Vi i kommunen jobber med oppfølging av familie og pårørende. Vårt fokus og våre tanker er på dem, sier ordfører Jorid Jagtøyen (Sp) i Melhus kommune til Dagbladet.

Tilbake til Sol.no

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer